bungalows-sonnenblume.com uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Nastanitev v Sonnenblume bungalows je odlična izbira za neodvisne in zabave polne družinske počitnice.


Nastanitev zagotavlja izjemne možnosti za aktivno preživljanje počitnic na svežem zraku s skupino prijateljev ali z družino.
GALERIJAPONUDBAPONUDBA


PONUDBA

Bungalovi tipične alpske gradnje omogočajo bivanje do 6 oseb. Postavljeni v idilično naravo. Možnost najema 4 bungalovov. Delux bungalovi so zgrajen v letu 2020, popolnoma opremljen. Bivanje na 40m2 vam omogoča prijetne počitnice v neokrnjeni naravi.

Sonnenblume kontakt

Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

Rok Stopar - bungalows Sonnenblume

Beerenweg 2 , 9122 Sankt Kanzian am Klopeiner See 9122

Davčna št.:

Mo-Sun 07:00-20:00

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec

Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Nastanitev v Sonnenblume bungalows je odlična izbira za neodvisne in zabave polne družinske počitnice.

bungalows-sonnenblume.com
Oblikoval reb.si Center za spletni razvoj in svetovanje

×
d